facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
juni 27, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Hart voor 't Nederlandstalige lied

team nederlandse lied omroep venrayElke zondagavond van 18:00 – 20.00 uur brengen John Jalhay en Yannis Janssen jou de nieuwste Nederlandstalige hits afkomstig van zowel de bekende maar ook de wat minder bekende artiesten uit Nederland maar ook van onze zuiderburen.

Zowel via Digi-pluggen als rechtstreeks van de artiesten zelf komt de muziek bij ons terecht en zorgen wij dat de luisteraar alle informatie over de nieuwe track of album krijgt.
Artiesten en Digi-pluggers mogen de info sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De keuze van de luisteraar:
In het 2e uur kom jij als luisteraar helemaal aan je trekken want in het item De keuze van de luisteraar mag jij jouw favoriete Nederlandstalige track, eventueel met een leuk berichtje, naar ons sturen.

Dit kan via onze website www.hartvoorhetnederlandstaligelied.nl, via de Omroep Venray App www.omroepvenray.nl/app of live in de uitzending via het telefoonnummer van Omroep Venray: 0478 – 51 23 62

Omroep Venray en Hart voor het Nederlandstalige lied. Ook voor Jou!

Uitzending: zondag 18.00 - 20.00 uur
Neem contact op als je vragen hebt over dit programma.