Sportoverzicht Zaalvoetbal

Gelijkspel voor de vrouwen van SV Lake Valley

zaterdag 12 april 2014, 00:22

De vrouwen van SV Lake Valley hebben vrijdag in Koog aan de Zaan tegen The Counters gelijkgespeeld. Het werd in de slotfase 2 - 2. Het was de laatste wedstrijd in dit seizoen voor de eredivisieclub uit Venray. SV Lake Valley eindigde op een zevende... »

Vrouwen SV Lake Valley verliezen met dubbele cijfers

zaterdag 15 maart 2014, 10:20

De vrouwen van SV Lake Valley hebben vrijdag uit tegen de Drachtster Boys met dubbele cijfers verloren. Het werd maar liefst 10 - 0 voor de thuisploeg uit Drachten, de koploper in de eredivisie. Er volgen nog twee wedstrijden in de competitie. Op... »

Verlies heren en gelijkspel vrouwen SV Lake Valley

zaterdag 8 maart 2014, 10:26

Vrijdag was het eindelijk weer eens een keer een SV Lake Valley avond in Venray. Sinds lange tijd speelden zowel het eerste heren- als het eerste vrouwenteam een thuiswedstrijd in sporthal De Wetteling. Om 20.00 uur trapten de heren af voor hun... »

Vrijdag een avond SV Lake Valley in De Wetteling

woensdag 5 maart 2014, 11:45

Vrijdag is het eindelijk weer eens een keer een SV Lake Valley avond in Venray. Sinds lange tijd spelen zowel het eerste heren- als het eerste vrouwenteam een thuiswedstrijd in sporthal De Wetteling. Om 20.00 uur trappen de heren af voor hun... »

Opnieuw nederlaag voor vrouwen SV Lake Valley

donderdag 27 februari 2014, 12:11

De vrouwen van SV Lake Valley hebben in de Eredivisie van het zaalvoetbal opnieuw een nederlaag geladen. In Sittard werd het na een 4 - 2 achterstand bij rust uiteindelijk 7- 4 voor FSG. Het begin van de wedstrijd ging nog gelijk op en het team van... »

Vrouwen SV Lake Valley spelen gelijk tegen vv Pernis

zaterdag 22 februari 2014, 00:31

De dames van SV Lake Valley hebben aan de uitwedstrijd in Schiedam tegen koploper vv Pernis een punt over gehouden. Na een 0-1 voorsprong bij rust werd het uiteindelijk 2-2. Lake Valley was met maar zes speelsters afgereisd. Doordat er geen... »

Jeugdspelers SV Lake Valley in voorselectie NL onder 17

maandag 10 februari 2014, 10:18

Twee jeugdzaalvoetballers van SV Lake Valley zijn uitgenodigd voor de eerste selectietraining van het Nederlands zaalvoetbalteam onder de 17 jaar. Dit zijn Dani Litjens uit Venray en Chauncy Heijmans uit Helmond. Litjens speelt al jaren zaalvoetbal... »

Dames SV Lake Valley verliezen van Zuidoost United

zaterdag 8 februari 2014, 15:12

Vrijdag leed het vrouwenteam van SV Lake Valley wederom een grote nederlaag in de eredivisie zaalvoetbal. Na een 3-6 bij rust werd het uiteindelijk 5-10 voor de gasten van Zuid-Oost United uit Amsterdam. Het begin was nog veel belovend. Reeds na... »

Pakslaag dames SV Lake Valley

zaterdag 1 februari 2014, 11:11

De vrouwen van SV Lake Valley hebben de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar flink verloren. In het verre Den Helder werd na een ruststand van 2-0 uiteindelijk met 6-1 verloren van ZVV Watervogels. Bij de Venrayse ploeg, dat deze keer werd gecoacht... »

SV Lake Valley C2 tweede op KNVB bekertoernooi van district Zuid

maandag 13 januari 2014, 19:09

Zondag werd in de sporthallen van de TU in Eindhoven gestreden door D- en C jeugdzaalvoetbalteams om de KNVB districtsbeker voor district Zuid 1 en Zuid 2. Voor het eerst heeft de KNVB de beiden districten gebundeld voor het districtsbekertoernooi... »

Inhoud syndiceren