Sportoverzicht Zaalvoetbal

Zusjes Philipsen en Lindsay Gabriël naar FSG Sittard

vrijdag 5 september 2014, 16:58

Na het terugtrekken van SV Lake Valley uit de eredivisie van het zaalvoetbal hoeven de zusjes Linsey en Jessie Philipsen en Lindsay Gabriël niet lang thuis te zitten. Deze drie speelsters voetballen verder bij eredivisionist FSG uit Sittard. Dit... »

SV Lake Valley trekt damesteam uit de eredivisie

vrijdag 5 september 2014, 10:43

Het bestuur van zaalvoetbalvereniging SV Lake Valley heeft besloten om een week voor het begin van de competitie het damesteam terug te trekken uit de eredivisie. De reden hiervoor is dat er te weinig speelsters zijn om met een volwaardig team deel... »

Indeling competitie Eredivisie zaalvoetbal bekend

vrijdag 4 juli 2014, 09:06

De KNVB heeft de competitie-indeling voor het nieuwe seizoen 2014/2015 bekendgemaakt. Het eerste vrouwenteam van SV Lake Valley uit Venray zal weer uitkomen in de Eredivisie. Dit seizoen zal die maar uit 10 teams bestaan. Ten opzichte van vorig... »

Teams erg aan elkaar gewaagd op sterk jeugdtoernooi SV Lake Valley

maandag 16 juni 2014, 09:22

Zondag vond in de Raaijhal in Overloon het tiende jeugdzaalvoetbaltoernooi van SV Lake Valley uit Venray plaats. Top jeugdteams bonden de strijd aan in de D- C en B-jeugdcategorieen. Opvallend was dat bij alle categorien de teams erg aan elkaar... »

Vrouwen 1 SV Lake Valley ook volgend seizoen in de eredivisie

dinsdag 3 juni 2014, 14:18

In samenspraak met het bestuur, technische staf en speelsters is op maandag besloten dat de vrouwen van SV Lake Valley ook volgend seizoen in de eredivisie van het vrouwen zaalvoetbal zullen uitkomen. Er is de laatste twee maanden door zowel het... »

Gelijkspel voor de vrouwen van SV Lake Valley

zaterdag 12 april 2014, 00:22

De vrouwen van SV Lake Valley hebben vrijdag in Koog aan de Zaan tegen The Counters gelijkgespeeld. Het werd in de slotfase 2 - 2. Het was de laatste wedstrijd in dit seizoen voor de eredivisieclub uit Venray. SV Lake Valley eindigde op een zevende... »

Vrouwen SV Lake Valley verliezen met dubbele cijfers

zaterdag 15 maart 2014, 10:20

De vrouwen van SV Lake Valley hebben vrijdag uit tegen de Drachtster Boys met dubbele cijfers verloren. Het werd maar liefst 10 - 0 voor de thuisploeg uit Drachten, de koploper in de eredivisie. Er volgen nog twee wedstrijden in de competitie. Op... »

Verlies heren en gelijkspel vrouwen SV Lake Valley

zaterdag 8 maart 2014, 10:26

Vrijdag was het eindelijk weer eens een keer een SV Lake Valley avond in Venray. Sinds lange tijd speelden zowel het eerste heren- als het eerste vrouwenteam een thuiswedstrijd in sporthal De Wetteling. Om 20.00 uur trapten de heren af voor hun... »

Vrijdag een avond SV Lake Valley in De Wetteling

woensdag 5 maart 2014, 11:45

Vrijdag is het eindelijk weer eens een keer een SV Lake Valley avond in Venray. Sinds lange tijd spelen zowel het eerste heren- als het eerste vrouwenteam een thuiswedstrijd in sporthal De Wetteling. Om 20.00 uur trappen de heren af voor hun... »

Opnieuw nederlaag voor vrouwen SV Lake Valley

donderdag 27 februari 2014, 12:11

De vrouwen van SV Lake Valley hebben in de Eredivisie van het zaalvoetbal opnieuw een nederlaag geladen. In Sittard werd het na een 4 - 2 achterstand bij rust uiteindelijk 7- 4 voor FSG. Het begin van de wedstrijd ging nog gelijk op en het team van... »

Inhoud syndiceren