Nieuws over Ysselsteyn

Season Kick Off bij Jera Ysselsteyn

donderdag 28 augustus 2014, 09:19

De zomer komt tot zijn einde, dat betekent dat O.J.C. Jera’70 in Ysselsteyn weer een geweldig programma klaar heeft staan. Zaterdag 6 september zal het uitgaansseizoen afgetrapt worden door de Season Kick Off, dit is een outdoorevent waar de... »

Drukke inloopavond nieuwe Kern Ysselsteyn

woensdag 27 augustus 2014, 09:35

Veel belangstelling en veel positieve reacties kreeg de werkgroep Kern & Toegangswegen tijdens de inloopavond over de zelfsturingsplannen, die een flinke kwaliteitsimpuls voor Ysselsteyn betekenen. Veel inwoners kregen informatie en stelden... »

Coureur ernstig gewond op Raceway Venray

zondag 17 augustus 2014, 20:17

Er is een incident geweest op de baan van Raceway Venray in Ysselsteyn waarbij een coureur uit Baarlo is overgebracht naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. Over de toestand is nog niets te zeggen. In overleg met de familie komt de organisatie... »

Auto's gestolen en beschadigd bij Raceway Venray

zondag 17 augustus 2014, 16:20

Vanaf een parkeerterrein van het circuit van Raceway Venray aan de Bakelsedijk in Ysselsteyn zijn zaterdag verschillende auto's gestolen. Ook bleek een aantal auto's beschadigd te zijn. De bestuurders parkeerden zaterdag rond het middaguur hun auto... »

Stichting Popslag maakt nieuwe Hôrster Popkwis

zondag 10 augustus 2014, 11:55

Stichting Popslag is deze maand opgericht door Willy Janssen uit Ysselsteyn en Hans Lenssen uit Horst. Samen met twee andere leden vormden zij een team dat een aantal jaren deelnam aan de Hôrster Popkwis. In april 2014 werd echter wereldkundig... »

Scooterrijder gewond na achtervolging

vrijdag 4 juli 2014, 12:19

Een scooterrijder is vrijdag gewond geraakt toen hij tijdens een vlucht voor de politie ten val kwam. Rond 11.00 uur wilde een politiepatrouille een scooterrijder die over de Peelweg in Ysselsteyn (N277) reed controleren in verband met een... »

Première World War One Project op Duitse Militaire Begraafplaats Ysselsteyn

dinsdag 1 juli 2014, 15:15

Op zondag 27 juli presenteert de muzikale duizendpoot Konrad Koselleck, componist, arrangeur en bigbandleider, samen met zijn 17 topmusici, cabaretier, muzikant Vincent Bijlo en zangeres, actrice Ellen ten Damme de Première van het World War One... »

Tweede bijeenkomst Vrienden van 't Zorghuus Ysselsteyn

donderdag 5 juni 2014, 10:50

De Vrienden van 't Zorghuus in Ysselsteyn houden op dinsdag 10 juni de tweede bijeenkomst van dit jaar. In deze bijeenkomst geeft het bestuur van 't Zorghuus een toelichting op het gevoerde beleid en op de financiële stand van zaken. Het bestuur... »

Onjuiste tekst op geldautomaten Ysselsteyn, Horst en Well

maandag 26 mei 2014, 15:32

Door een technische fout is op de geldautomaten in Ysselsteyn, Horst (kantoor Kerkeveld) en Well een onjuiste tekst gepubliceerd. Op de beeldschermen verscheen de tekst dat de automaat vanaf 27 juni niet meer beschikbaar zou zijn. Dat is niet... »

Jera On Air brengt laatste bands naar buiten

maandag 19 mei 2014, 13:00

Nog zes bands misten er op het affiche van Jera On Air. Aan alle onzekerheid is hier nu een eind gekomen nu ook deze acts naar buiten zijn gebracht door de organisatie. Dit zijn: Born From Pain, Antillectual, Napoleon ,The Filaments , The Octopussys... »

Inhoud syndiceren