Sportoverzicht Ysselsteyn

Ysselsteyn aan de vooravond van een metamorfose

donderdag 11 december 2014, 11:17

De metamorfose van het centrum van Ysselsteyn kan beginnen. Woensdag 10 december zetten gedeputeerde Erik Koppe van de provincie, de wethouders Ike Busser en Lucien Peeters en de dorpsraad Ysselsteyn hun handtekening onder een aantal overeenkomsten... »

Liedjesavond C.V. De Piëlreus op zaterdag 29 november

dinsdag 25 november 2014, 19:20

Op zaterdag 29 november vindt voor het eerst de Liedjesavond van C.V. De Piëlreus uit Ysselsteyn plaats in november. Voorheen was dit januari, echter om langer van de liedjes te kunnen genieten en door het toenemende drukke programma in januari is... »

Accu's gestolen bij een garagebedrijf in Ysselsteyn

dinsdag 18 november 2014, 17:54

In de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 november zijn er bij een garagebedrijf aan de Gezellenbaan in Ysselsteyn enkele accu's weggehaald om ze vervolgens een kleine 50 meter verderop in de auto van de dader(s) mee te nemen. Door middel van een gat... »

Duitse ambassadeur gaat SS'ers in Ysselsteyn herdenken

donderdag 13 november 2014, 21:13

De Duitse ambassadeur in Nederland Franz Josef Kremp treedt zondag op als gastheer bij een herdenking van 2500 SS'ers in Ysselsteyn. Volgens de ambassadeur zijn ook zij slachtoffers van de oorlog. Dat schrijft hij in een brief die hij stuurde aan... »

Twan Jansen nieuw bestuurslid 't Zorghuus

zondag 19 oktober 2014, 13:22

Na het aftreden van Hans Teunissen, mag het bestuur van 't Zorghuus in Ysselsteyn Twan Jansen als nieuw lid verwelkomen. Dat doet Janssen graag. Niet alleen omdat hij in 1948 in Ysselsteyn geboren is, maar ook omdat hij 't Zorghuus een erg mooi... »

Themamiddag over babbeltrucs

donderdag 16 oktober 2014, 08:41

Jaarlijks worden er honderden mensen in hun eigen huis opgelicht door mensen die met veel verschillende en zeer geloofwaardige verhalen, het vertrouwen van de bewoner winnen. Ze praten zich naar binnen praten in de woning en vervolgens worden... »

't Zorghuus neemt afscheid van Hans Teunissen

zaterdag 13 september 2014, 09:00

Vrijdag heeft 't Zorghuus Ysselsteyn afscheid genomen van hun voorzitter Hans Teunissen. Als dank voor zijn inzet tijdens de realisatie van 't Zorghuus kreeg Teunissen een barbecue aangeboden. Tijdens deze barbecue werd Teunissen in het zonnetje... »

Season Kick Off bij Jera Ysselsteyn

donderdag 28 augustus 2014, 08:19

De zomer komt tot zijn einde, dat betekent dat O.J.C. Jera’70 in Ysselsteyn weer een geweldig programma klaar heeft staan. Zaterdag 6 september zal het uitgaansseizoen afgetrapt worden door de Season Kick Off, dit is een outdoorevent waar de... »

Drukke inloopavond nieuwe Kern Ysselsteyn

woensdag 27 augustus 2014, 08:35

Veel belangstelling en veel positieve reacties kreeg de werkgroep Kern & Toegangswegen tijdens de inloopavond over de zelfsturingsplannen, die een flinke kwaliteitsimpuls voor Ysselsteyn betekenen. Veel inwoners kregen informatie en stelden... »

Coureur ernstig gewond op Raceway Venray

zondag 17 augustus 2014, 19:17

Er is een incident geweest op de baan van Raceway Venray in Ysselsteyn waarbij een coureur uit Baarlo is overgebracht naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. Over de toestand is nog niets te zeggen. In overleg met de familie komt de organisatie... »

Inhoud syndiceren